Enigma - Fireworks & Lights

Услуги Фойерверки

Рождени дни

Фойерверки за Рожден Ден! Има ли по-бляскав, емоционален и красив подарък? Има ли по-добър начин да покажеш, че истински държиш на някой, от това да му подариш една ЕНИГМАтична вечер?

Изминала е още една година от изпълнения Ви с емоции живот. Не бихте ли желали този специален за Вас ден да остане незабравим за всички? Не бихте ли желали да благодарите на гостите си, че са до Вас днес като подарите и на тях букет от положителни емоции, красота и усмивки?

Вече почти четвърт век ние сме лидери в пиротехниката. Поддържаме огромен асортимент от пироизделия. Работим с най-новите технологии в бранша. Екипът ни спечели редица международни награди за дизайн на пиротехнически шоута (повече информация ТУК).

В резултат всяко едно събитие, в което вземем участие, получава своето неповторимо и незабравимо огнено шоу. Свържете се с нас, разкажете ни за предстоящото събитие, границите на бюджета и заедно ще създадем Вашия звезден спектакъл.

Фойерверките не са само взривове, пушеци и светлини. Те са преди всичко емоция! За това ние Ви предлагаме два варианта, две различни изживявания. Любителски фойерверки, които може да възпламените сами и Професионални фойерверки, за чието изстрелване ще се погрижим ние.

Любителски фойерверки
В зависимост от мощността на ефектите, пироизделията се делят на два вида - любителски и професионални. Ако се спрем на любителските, то това означава, че ще получите готови изделия с описание от нашите дизайнери кое след кое се възпламенява и в кой точно момент.
Най-важното в случая е да спазвате упътването за безопасност като общите положения са описани в раздела тук в сайта.
Гледайте всички клипове на възможно най-високата резолюция и с усилен звук за да се доближите максимално до истинската магия на фойерверките.

Професионални фойерверки
При използване на професионални изделия ще получите много по-голяма височина и обем на ефектите. Нашият екип от дизайнери и пиротехници ще бъде на място и ще се погрижи за всичко - разрешителни, безопасност и синхронизация със сценария на празника. Ще направим проект, който отговаря на самите вас.

Свържете се с нас като ни пишете на чат прозореца или чрез някой от контактите ТУК.
Заедно ще изберем най-доброто съобразено с бюджета Ви!

За всички рожденици в раздел продукти ще видите под категория SUPERSTAR - това е нашата дизайнерска серия на парти артикули за рождени дни.