Enigma - Fireworks & Lights

Услуги Фойерверки

Сватби

Ние от Енигма знаем, че за отбелязването на най-съкровения и специален момент - встъпването в брак, всичко трябва да е на ниво! Този ден трябва да остане един щастлив и незабравим спомен за Вас, за половинката Ви и за Вашите гости. Този ден трябва да е различен, стилен, бляскав, ЕНИГМАтичен. 

Вече почти четвърт век ние сме лидери в пиротехниката. Поддържаме огромен асортимент от пироизделия. Работим с най-новите технологии в бранша. Екипа ни спечели редица международни награди за дизайн на пиротехнически шоута.

В резултат всяко едно сватбено тържество получава своето перфектно звездно представление. Свържете се с нас, разкажете ни за предстоящото събитие, границите на бюджета и ще създадем за Вас заря-шедьовър.

Фойерверките не са само взривове, пушеци и светлини. Те са преди всичко емоция! За това ние Ви предлагаме два варианта, две различни изживявания.
Любителски фойерверки, които може да възпламените сами и Професионални фойерверки, за чието изстрелване ще се погрижим ние.

 

Любителска пиротехника

В зависимост от мощността на ефектите, пироизделията се делят на два вида - любителски и професионални. Ако се спрем на любителските, то това означава, че ще получите готови изделия с описание от нашите дизайнери кое след кое се възпламенява и в кой точно момент.

 

Професионална пиротехника

При използване на професионални изделия ще получите много по-голяма височина и обем на ефектите. Нашият екип от дизайнери и пиротехници ще бъде на място и ще се погрижи за всичко - разрешителни, безопасност и синхронизация със сценария на празника. Ще направим проект, който отговаря на цветовия код на събитието, времетраенето и бюджета.

Свържете се с нас като ни пишете на чат прозореца или чрез някой от контактите ТУК.
Заедно ще създадем Вашето шоу за ВАШИЯ ДЕН!

https://www.youtube.com/watch?v=b3S6rODfiXw&t=14s

Прикачена Медия

Водопади
Фойерверки
Фойерверки
Фойерверки
Фонтани
Фойерверки
Фонтани
Фонтани
Фонтани